Dekorationsinspiration…

Efter några riktigt nariga och blåsiga dagar skiner nu den varma vårsolen på oss igen och nu njuter man ju som mest av alla små vårtecken man ser och hör! Härom morgonen hörde vi hackspetten på väg till dagis och sopbilarna som borstar upp vinterns grus går på högvarv, underbart! Dessutom vill man ju baka sååå mycket till påsk men jag får bromsa mig själv lite då ingen orkar äta allt jag vill baka och frysen säger snart stopp med! 😉 Men då ett grannbarn knackade på dörren för ett tag sedan och ville sälja strössel och kryddor för sin skolresa så ville jag självklart köpa strösselpaketet. Och rätt som det var knackade han på dörren och överlämnade detta fina sverigeägg med massa fina strössel som man blir sugen på att dekorera med direkt. Önskar jag hade köpt fler så man kunde ge bort det som påskpresent till vänner och bekanta.

IMG_6011 (Custom) IMG_6003 (Custom) IMG_6002 (Custom)
Och igår knackade mamma på dörren och överlämnade den här underbara jordgubbslådan som hon hade hittat på city gross och gärna ville ge till framförallt vår son som älskar jordgubbar! Jag såg förstås en massa bakverk framför mig med både jordgubbar i och som dekoration, men jag vet ju att det kommer en svensk säsong inom kort, och tills dess får vi nog mumsa i oss de här direkt och stilla vårt jordgubbsbehov 🙂

IMG_5976 (Custom)

Lämna ett svar