Banan med choklad på grillen

Å„r du på jakt efter en turbosnabb efterrätt till grillkvällen i sommar? Här har ni den, en favorit i repris om ni frågar mig då jag åt denna som barn: banan med choklad och glass! Jag lade i lite olika choklad såsom center, mjölkchoklad och dajmchoklad. Dajmbitarna tenderade att bli till hårda kolabitar här och var, men annars smakade det precis så som jag mindes det!

Jag vill också säga tack till Mikael som grillade dessa bananer till perfektion åt oss en ljummen sommarkväll. Det är något visst med att sitta och äta vid långbord! Stora och små får vara med i gemenskapen och det sorlas i alla hörn – älskar det!
IMG_0025 (Custom)

Grillad banan med choklad och glass

Bananer
Valfri choklad
Glass

1. Skär en skåra i varje banan och proppa den full med önskad choklad.
IMG_9999 (Custom) IMG_9997 (Custom)
2. Linda in varje banan i aluminiumfolie och lägg dem på gallret på grillen (lägg gärna på ett lock om du har). Våra låg på ca 30 min och det blev perfekt tillagat.
3. Servera med lite glass eller grädde till.

IMG_0005 (Custom) IMG_0023 (Custom)

Lämna ett svar