Påskdagen visade sig från sin bästa sida och vi har haft en fantastisk grillkväll med grannarna tillika goda vännerna med barn. Efter grillmat i solgasset på altanen blev efterrätten i form av en glasstårta mycket uppskattad! Då det är polkagrisens dag idag krossades en påse polkagrisar i glassen och tillsammans med maränger och choklad blev det en knastrig och god glass. Här är receptet!
Glasstårta med polkagris och choklad, en springform
5 dl vaniljvisp
100 g Marabou mjölkchoklad
1 st dubbeldajm
1 påse maränger
1 påse polkagrisar
Jordgubbar att dekorera med
1. Hacka chokladen grovt.
2. Krossa polkagrisarna med en mortel direkt i påsen.
 Â
3. Vispa vaniljvispen fluffig och blanda i alla övriga ingredienser.
4. Häll i en springform med löstagbar kant och ställ i frysen i minst 4 timmar.
5. Ta ut glassen och dekorera den med skivade jordgubbar precis innan servering.
Â
 Den här fina bilden tog min vän Mikael med sitt nya objektiv på sin kamera. Nu vet jag vad jag skall önska mig till mors dag!