Marskrisp

Vill du ha ett snabbt och lätt julgodis att baka till advent eller kanske en julbasar med idrottsföreningen? Då är detta något för Dig! Snabbt och lätt och gott helt enkelt. Receptet hittade jag här och jag kan tänka mig att det blir lika gott med vanliga cornflakes också!

Idag skiner solen på oss och det tycker jag verkligen vi är värda efter denna mörka novembermånad. Hoppas på att kunna vara ute en stund i eftermiddag med barnen och komma in med de där röda rosorna på kinderna 🙂 Kanske en kopp varm choklad på det?

IMG_5690 (Custom)

Marskrisp, ca 20 st

2 st Mars
45 g smör
25 g Rice Krispies

1. Hacka Marsen i mindre bitar.
2. Smält smör och choklad på låg värme.
IMG_5703 (Custom)
3. Blanda chokladsmöret med Rice Krispisen och klicka upp i formar.
IMG_5705 (Custom)
4. Låt kallna och förvaras sedan i kylskåpet fram till servering.
IMG_5797 (Custom) IMG_5799 (Custom)

Jag frös in mitt godis inför en middagsbjudning som väntar i december. Då tänkte jag bjuda på lite kak- och godisbuffé och passa på att tömma frysen då nya kakor behöver få plats…
IMG_5815 (Custom) IMG_5816 (Custom)

Lämna ett svar