Ut med det gamla och in med det nya

Om man har använt samma bakbunkar sedan man flyttade hemifrån och bakar en hel del kan ni ju tänka er hur slitna de är vid det här laget! Och när jag i veckan såg att plasten började lossna i botten gjorde jag slag i saken och köpte några nya på Bagaren och kocken. Tursamt nog var det rea på några färgglada bunkar från Rice och de är dessutom lite tunga i botten vilket gör att de står stadigare när man vispar eller rör om i dem. Men som ni kanske vet är det svårt att gå in på Bagaren och Kocken utan att köpa mer än vad man tänkt sig, så det blev några nya slevar också :).

När jag var på ICA med barnen i morse fick jag syn på den nya Polly-smaken med Sean Banan och min hjärna tänkte att den matchade ju de nya bunkarna perfekt. Kalla mig tokig men sådan är jag 🙂 Så valet av fredagsgodis var idag enkelt!

Och visst får man inspiration av att unna sig något nytt till köket? Får se vad som kommer att premiärbakas i dessa bunkar i helgen…Trevlig helg på er!

bunkar IMG_1002 (Custom)slevar IMG_1021 (Custom)

Undrar vad man skulle kunna göra för roligt med polly-godiset? Smakerna är banan, bubbelgum och popcorn så de lär ju inte passa i samma bakverk 😉 Men känner jag mig själv rätt så hinner dessa inte hamna i någon smet utan hoppar direkt in i munnen!

IMG_1027 (Custom) IMG_1025 (Custom)  

Lämna ett svar