Retrofrun

I helgen var det Nostalgifestival i byn med ett stort festivalområde fullt med snygga ekipage bestående av veteranbilar med matchande husvagnar, nyputsade chevor, rockabillymusik och en alldeles underbar loppmarknad fylld med vackra saker från det ljuva 50-, 60- och 70-talet!

Jag fastnade särskilt för en försäljare med unikt skapade lampfötter och ljusstakar! Tjejen som gör dem kallar sig för Retrofrun och har en egen hemsida för dessa bedårande skapelser som ni bara måste kika på. Tänk vad man kan göra med gamla udda serviser eller burkar!

retro1 IMG_5648 (Custom)

Lampan med potatismjöls-burken hade gjort sig väldigt fin i ett köksfönster.

retro2 IMG_5646 (Custom)

Tänk att något så simpelt som en termos kan bli så chict och läckert när man gör om det till en lampfot! Kanske något för husvagnen?

retro3 retro4

En reaktion på “Retrofrun

  1. Johanna

    Ã…h vilka fina! Tänk vad grejer man kan hitta på! Detta fick min virkhjärna att spinna igång! På gott och ont!

Lämna ett svar