Inspirationen flödar

Oj oj oj så mycket jag vill baka! och skapa! För det är ju till stor del det som bakningen går ut på, att få skapa något med eller utan recept och aldrig riktigt veta hur slutresultatet blir. Det är minst lika roligt att fundera ut hur man skall presentera ett bakverk som att baka det, och ännu roligare är det att se hur andra har tolkat samma bakverk men med olika twists. Nätet svämmar ju över med bloggar, receptsidor och man kan lätt drömma sig bort på googles bildsök i flera timmar och förundras över hur mycket vackert folk kan skapa i bakväg. Sedan har det ju kommit en hel del mat- och baktidningar på sista tiden, och dem åker snabbt ned i kundvagnen för att sedan samlas på hög i köket i väntan på att tiden skall infinna sig för att få prova nya spännande recept.

Såhär ser det ut i en av mina tidningssamlare…
IMG_9675 (Custom) IMG_9680 (Custom)

Men så var det ju det här med tid. Idag har det inte blivit något bakat, men nog har jag funderat på många smarriga bakverk och hoppas på att få en liten stund över i köket imorgon. Och till söndagsfrukosten ser jag fram emot att grädda några bake-off bröd som ligger färdiga i frysen, recept på dem kommer imorgon kväll! Nu får vi heja på Sanna i Eurovision-finalen 🙂

Lämna ett svar